Når en medarbejder opsiges, regler og håndtering i DataLøn

Det lærer du på kurset:

På dette webinar sætter vi fokus på de forskellige juridiske og administrative spørgsmål, der kan opstå, når en medarbejder skal fratræde. Der er mange ting at holde styr på, og mange er i tvivl om, hvorvidt fratrædelsen sker i overensstemmelse med reglerne. Det vil vi gerne lave om på med dette webinar. 

På webinaret vil vi gennemgå forskellige former for fratrædelsesgodtgørelser, administrationen af ferie, ferietillæg og sygedage i forbindelse med fratrædelse samt reglerne for, hvornår der skal betales G-dage til den tidligere medarbejder. Formålet er altså at sikre, at du er i stand til at håndtere fratrædelser korrekt og i overensstemmelse med gældende regler og bestemmelser.

På kurset kommer vi blandt andet rundt om: 

 • Fratrædelsesgodtgørelser for blandt andet usaglig afskedigelse og lang anciennitet 

 • Udbetaling og varsling af ferie i forbindelse med en opsigelse

 • Udbetaling af ferietillæg

 • Håndtering af medarbejdere som er sygemeldte i opsigelsesperioden 

 • Betingelser for medarbejderens ret til G-dage og den nødvendige dokumentation

Er kurset relevant for dig?

“Når en medarbejder opsiges”- kurset er relevant for alle brugere af DataLøn - uanset erfaring. Måske står du ikke lige nu i en situation, hvor en medarbejder er på vej til at fratræde - men det kommer formentlig en dag. Og hvem vil ikke gerne være godt forberedt?

Så hvis det er dig, der sidder med ansvaret for at håndtere fratrædelsen af medarbejdere i lønsystemet, så er dette kursus noget for dig.   

Du vil før kurset modtage det materiale, som vores dygtige undervisere vil gennemgå på kurset, samt et link til webinaret. 

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål på webinaret, der vil veksle mellem præsentation og dialog, afhængigt af deltagernes behov for råd og vejledning.

 

 


Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: Halvdagskursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status
 • 11. september 2024
  09:00 - 12:00
  Webinar Webinar
  -- --
  2495,00
  Ledige Pladser

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning