Årsmøde DataLøn 2022

Bliv klar til årsskiftet og opdateret på ny, vigtig lovgivning

Igen i år kommer vi rundt i hele landet og hjælper dig med at blive klar til at komme gennem årsskiftet med ro i maven. Desuden får du et overblik over de seneste nyheder og ændringer inden for det ansættelsesretlige område. 

Og så gentager vi succesen fra sidste år med en spændende gæstetaler, der kan give dig tips og tricks til at blive endnu mere effektiv i hverdagen.

 

Program for dagen

08.30   Morgenmad

09.00   Direktør Karina Wellendorph byder velkommen

09.20   Ny, relevant lovgivning: Vores jurister gennemgår de vigtigste nyheder fra 2022 inden for den ansættelsesretlige verden og forklarer, hvad det betyder for dig.

10.00   Pause 

10.20   Bliv klar til årsskiftet: Vores lønkonsulenter sætter fokus på vigtige datoer, opsparinger og pensionsindbetalinger, afslutningen af ferieafholdelsesår (inkl. håndtering af restferiedage), feriefridage, ekstra feriedage og skyldige feriepenge.

11.05   Pause

11.20   Bliv klar til årsskiftet (fortsat) 

12.00   Frokostpause 

12.45   Åbent emne: Ud fra tilbagemeldinger fra årsmødedeltagere, tager vi fat i emnet: "De klassiske feriefælder” såsom overførsel af ferie til næste år, udbetaling af ikke-afholdt ferie, hvordan den 6. ferieuge/ferie-fridage skiller sig ud.

13.45   Pause

14.05   Gæstetaler Jon Kjær Nielsen: Jon er en spændende og inspirerende formidler. Han vil fortælle om personlig effektivitet, og hvordan du kan arbejde med tid for at få mest ud af din hverdag. Og så kommer han med konkrete redskaber til, hvordan du kan øge din effektivitet.

14.50   Afrunding af årsmødet

Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

 


Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: Heldags møde


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status
 • 14. december 2022
  09:00 - 15:00
  Webinar Webinar
  -- --
  2250,00
  Få Pladser

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning