Optimer din tid med masserettelser

Er du klar til nemt at håndtere masserettelser i reguleringer af fritvalg og løn?

I 2023 kom der nye overenskomster, hvilket betød, at visse stamoplysninger på dine medarbejdere skulle tilpasses, herunder pensionsprocenter, og løn- og timesatser. 

I 2024 handler ændringerne bl.a. om fritvalgsprocenten der stiger og generelle lønstigninger jf. den enkelte overenskomst. 

Den gode nyhed er, at det ikke behøver ikke være et større arbejde.

På dette webinar lærer du at bruge de værktøjer, der findes i DataLøn, til at ændre specifikke stamoplysninger samt lønoplysninger på flere medarbejdere på én gang. 

Webinaret varer 90 minutter og er for dig, der arbejder med løn og HR, og som er ansvarlig for at indberette ændringer for medarbejderne - for eksempel lige nu i forbindelse med overenskomstfornyelserne.

Du lærer:

 • at lave masserettelser af stamdata ved hjælp af funktionen “Importer medarbejdere” i DataLøn, (f.eks. ændring af fritvalgsprocent, SH-opsparing)
 • at lave masserettelser i lønindberetningen, herunder ændring af bruttoløn, timeløn samt tillæg ved hjælp af funktionen “Importer lønopsætning”.

Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: 1½ times kursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning