Fra skabelon til færdig ansættelseskontrakt

At lave en juridisk korrekt ansættelseskontrakt kan være en svær øvelse. Der er mange regler og krav at holde styr på, og man kan hurtigt miste overblikket. Selv små fejl eller mangler i en ansættelseskontrakt kan koste dig dyrt som arbejdsgiver.

På dette kursus klæder vi dig godt på til at varetage netop den opgave og hjælper dig med at få et overblik over, hvad du bør have med i kontrakten.

På kurset gennemgår vi:

 • ansættelsesbevislovens regler om, hvad der skal stå i en kontrakt
 • øvrig ansættelsesretlig lovgivning, der har indflydelse på vilkårene i kontrakten
 • de vilkår, som virksomheden ønsker at give sine medarbejdere.

 

Hvad lærer du på kurset?

På dette kursus får du mulighed for udarbejde virksomhedens egen skabelon til ansættelseskontrakter med sparring fra vores juridiske eksperter. Med skabelonen i hånden er du godt forberedt, når der skal udarbejdes konkrete ansættelseskontrakter til nye medarbejdere, eller hvis virksomhedens nuværende kontrakter skal revideres. Underviserne besvarer også spørgsmål undervejs og hjælper med de konkrete udfordringer, du sidder med.

Du vil inden kursets start modtage et overordnet udkast til en ansættelseskontrakt, som du kan tage udgangspunkt i på kurset. Du er dog også meget velkommen til at tage udgangspunkt i en skabelon, du allerede bruger, og blot få den opdateret.

Uanset om du medbringer en ansættelseskontrakt eller ej, går du fra kurset med en skabelon i hånden, der lever op til ansættelsesbevisloven, og som du kan bruge, når du skal ansætte nye medarbejdere.

 

Hvem er kurset til?

Kurset er målrettet til dig, som er HR-medarbejder, bogholder, leder, økonomi- og regnskabsansat, personalerådgiver eller sagsbehandler.


Hvem underviser?

På kurset møder du vores jurister, som er eksperter i ansættelsesret.


Materiale

Du får fremsendt kursusmaterialet.


Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: ½ dags kursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning