Årsmøde ProLøn 2023

Klar til årsskiftet i Proløn og indblik i nyeste lovgivning

Vi kommer rundt i hele landet for at hjælpe dig med at blive klar til årsskiftet som lønansvarlig. Desuden får du et overblik over de seneste nyheder og ændringer inden for det ansættelsesretlige område.

Med os rundt tager vi en spændende gæstetaler. I år får vi fornøjelsen af at byde trivselseksperten, Helen Eriksen, velkommen med et spændende indlæg om relationer, kommunikation og følelsesforurening.

 

Program for dagen

08.30 - Morgenmad

09.00 - Direktør Karina Wellendorph byder velkommen

09.20 - Personalejuridiske nyheder
Vores jurister gennemgår de vigtigste nyheder fra 2023 inden for den ansættelsesretlige verden og forklarer, hvad det betyder for dig. Derudover kigger vi ind i, hvad der kommer til at ske i 2024.

10.00 - Pause

10.15 - Bliv klar til årsskiftet
Vores lønkonsulenter sætter fokus på: vigtige datoer, deadlines i forbindelse med årets sidste lønindberetning, opsparinger, ekstra pensionsindbetaling samt beskatning.

11.00 - Pause

11.15 - Nyheder og nyttige informationer som vil lette din hverdag
Vi fortsætter med vigtige emner omkring årsafslutningen og kigger nærmere på en årsafstemningsliste samt håndtering af 5 ferieuge.
Vi fortæller om nyheder i lønsystemet for 2023 samt gode tips og tricks.

11.55 - Frokostpause

12.45 - Sygemelding - Hvad skal du gøre?
I dette oplæg bliver du klogere på, hvordan du håndterer en medarbejders sygemelding. Vi vil bl.a. komme ind på, hvilken betaling forskellige medarbejdergrupper har krav på under sygdom, hvordan man håndterer betalingen korrekt i lønsystemet, hvad sygeferiegodtgørelse er og om man må afskedige en syg medarbejder.

13.45 - Pause

14.05 - Gæstetaler, Helen Eriksen - Relationer, kommunikation og følelsesforurening.
Helen Eriksen er en af Danmarks skarpeste og sjoveste foredragsholdere om trivsel, stress og forandring. Hun vil med et glimt i øjet og humor, fortælle om, og give redskaber til, hvordan vi hver især og sammen kan løfte stemningen på kontoret og få mere energi - så der bliver langt flere af de energifyldte dage på jobbet.

14.55 - Afrunding af årsmøde

 

Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

  • Dit navn, e-mail og telefonnummer
  • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.

 

Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: Heldags møde


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

  • Tidspunkt
    By
    Pris
    Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning