Indflyvning til løn og ansættelser

Dette kursus er til dig, der gerne vil have helt styr på de grundlæggende funktioner i DataLøn, og samtidig skabe dig et overblik over de regler, der er gode at kende til i forbindelse med lønbehandlingen. 

 

Det lærer du på kurset

På kurset lærer du alt lige fra at oprette nye medarbejdere, og hvordan du får sat det hele korrekt op fra starten af, hvad en ansættelseskontrakt skal indeholde, til hvordan du håndterer ferieregnskabet i lønsystemet. Der er mange ting at holde styr på, når man har ansvaret for, at alle får korrekt løn, og netop det vil vi gerne hjælpe dig med at få overblik over med dette kursus.

 

På kurset kommer vi blandt andet rundt om: 

 

 • hvilke vilkår, der skal fremgå af en ansættelseskontrakt
 • hvordan medarbejdere oprettes korrekt i DataLøn
 • lønbehandling i DataLøn
 • lønsystemets funktionaliteter, så du kan arbejde effektivt med det
 • de grundlæggende regler om ferieloven, og hvordan ferie håndteres i DataLøn
 • hvordan DataLøns e-arkiv bruges i dit daglige arbejde

 

Er kurset relevant for dig? 

“Indflyvning til løn og ansættelser” henvender sig til alle brugere af DataLøn - uanset om du er ny i lønbehandling og ansættelsesret eller du har brug for at få genopfrisket, hvordan du mest effektivt kommer igennem arbejdet i hverdagen. Ønsker du at få mere viden og indsigt i bl.a. ansættelsesbevisloven og ferieloven? Ønsker du et overblik over DataLøns funktioner og få tips til en effektiv lønkørsel? Så er dette kursus noget for dig. 

 

Sådan foregår kurset

Kurset udbydes som fysisk kursus flere steder i landet. På kurset deltager 5-12 kursister, der ligesom dig sidder med løn og måske personaleansvar.

 

Du vil før kurset modtage det materiale, som vores dygtige undervisere i jura og lønsystemet vil gennemgå på kurset. Du vil altså møde en af vores eksperter i selve lønsystemet DataLøn, som har erfaring med at bruge, rådgive om og undervise i DataLøn. Derudover møder du også en af Visma DataLøns juridiske rådgivere, som står for den del af undervisningen, der handler om HR og personale. 

 

På kurset vil der blive vekslet mellem indlæg, dialog og arbejde med relevante cases, så du lærer at omsætte den nye viden til praksis. 

 

 


Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: Heldags kursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning