Bliv skarp på bruttolønsordninger

Bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksible lønpakker - kært barn har mange navne! På dette webinar kigger vi nærmere ind i, hvad disse benævnelser egentlig dækker over og hvad der skal til - juridiske set - for at indgå sådanne aftaler. I samme ombæring vil du blive klogere på hvilke goder, der med størst fordelagtighed, kan stilles til rådighed for medarbejderen.

På webinaret, vil vi således inddrage forskellige goder, såsom uddannelse, telefon og firmabil, for at give eksempler på, hvad en aftale skal indeholde og hvilke betingelser, der skal være opfyldt for at aftalen er gyldig. Der er nemlig forskellige ting at være opmærksom på, når medarbejderen medfinansierer et personalegode ved at gå ned i bruttoløn over en periode.

Webinaret er for dig, der laver løn og/eller står for virksomhedens personaleadministration og dermed skal forholde sig til, om og hvordan virksomheden skal håndterer disse aftaler juridisk korrekt.


Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: 2 timers kursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status
 • 23. oktober 2024
  09:00 - 11:00
  Webinar Webinar
  -- --
  1595,00
  Ledige Pladser

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning