Visma Enterprise Årsmøde 2022 - Fysisk

Igen i år afholder vi årsmøder for vores kunder. Du har mulighed for at deltage, hvis I selv varetager lønnen via Visma Løn.

I første del af programmet vil advokat, Mette Klingsten, opdatere dig med den nyeste viden inden for den ansættelsesretlige verden, herunder den nye ferielov og nyt vedrørende barselsloven, og forklare hvad det betyder for dig.

Efterfølgende kan du på udvalgte lokationer deltage i et spor, der passer til den løsning, du har hos Visma. Du kan vælge blandt følgende spor:

  • Spor 1 - Visma Løn: Sporet er for dig som arbejder i Visma Løn til dagligt. Du vil blandt andet få en grundig gennemgang af, hvordan du bedst muligt håndterer årsskiftet. Dette spor kan du finde på årsmødet i København den 8. november og den 6. december. Du kan også finde sporet på årsmødet i Horsens den 15. november og på årsmødet i Aarhus den 8. december.

  • Spor 2 - Visma Løn Finans: Hvis I kører løn via Visma Løn Finans, så er dette sporet for dig. Også her vil du blandt andet blive guidet igennem en effektiv og korrekt håndtering af årsskiftet. Dette spor kan du finde på årsmødet i København den 8. november og på årsmødet i Horsens den 15. november.

På begge spor vil vores Løn- og HR konsulenter hjælpe dig med at blive klar til årsskiftet ved bl.a. at sætte fokus på vigtige datoer, pensionsindbetalinger, afslutningen af ferieafholdelsesår, inkl. håndtering af restferiedage, feriefridage, ekstra feriedage mv.

Om eftermiddagen vil Lone Ann Holm holde et inspirerende oplæg om personlig power og adfærdsdesign med fokus på, hvordan det kan hjælpe dig med at styre din hverdag og nå dine mål. Lone har gennem mange års arbejde skabt sig et indgående kendskab til bl.a. adfærd, beslutningsmønstre samt personlig coaching.

Detaljeret program og tidsplan ses nedenfor:
08.30 - 09.00 - Registrering og morgenmad
09.00 - 09.15 - Velkomst ved Morten Flyvholm, Director of Professional Services, Visma Enterprise
09.15 - 10.45 - Jura oplæg ved advokat Mette Klingsten, MK Law
10.45 - 11.00 - Pause
11.00 - 12.45 - Grundig og aktuel vejledning til årsskiftet
12.45 - 13.15 - Frokostpause
13.15 - 15.00 - Oplæg om adfærdsdesign ved Lone Ann Holm, Talent & Organisational Development Partner, Visma Enterprise
15.00 - 15.15 - Afslutning og tak for i dag

Tilmeld dig vores årsmøde, på en af nedenstående datoer:
Varighed: Heldags møde


Har du spørgsmål så kontakt os på

kursus.enterprise@visma.com

1. Vælg dato

  • Tidspunkt
    By
    Pris
    Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning