Visma Enterprise Årsmøde 2019

Igen i år afholder vi årsmøde for alle vores kunder. Du kan deltage, uanset om I selv varetager lønnen via Visma løn eller har overladt lønopgaven til os.

Første del af programmet byder på vores dygtige jurister, som sørger for, at du bliver opdateret med den nyeste viden inden for det personalejuridiske område - herunder den nye ferielov. Du får viden, som du kan bruge i din hverdag.

I anden del af programmet kan du på udvalgte lokationer deltage i et spor, der passer til den løsning, du har hos Visma. Du kan vælge blandt følgende spor:

  • Spor 1 - Visma Løn: Sporet er for dig som arbejder i Visma Løn til dagligt. Du vil blandt andet få en grundig gennemgang af, hvordan du bedst muligt håndterer årsskiftet. Dette spor findes på årsmøder.

  • Spor 2 - Visma Løn Finans: Hvis I kører løn via Visma Løn Finans, så er dette sporet for dig. Også her vil du blandt andet blive guidet igennem en effektiv og korrekt håndtering af årsskiftet. Dette spor kan du finde på årsmøderne i Horsens og Roskilde.
Eller
  • Spor 2 - Outsourcing: Dette er sporet for dig, som har valgt at lade Visma håndterer lønadministrationen. Selvom I ikke varetager det daglige lønarbejde - herunder årsskiftet - selv, er det vigtigt at have effektive processer omkring lønindberetningen. Vi giver dig gode råd til, hvordan I løbende kan justere og optimere jeres processer til gavn for jeres hverdag og virksomhed. Dette spor findes i Aarhus og Glostrup.

Detaljeret program og tidsplan ses nedenfor:

08:30 - 09:00 - Registrering & morgenmad
09:00 - 09:15 - Velkomst v/ Customer Success Director Anne Robertsen
09:15 - 10:45 - Inddeling i spor: Visma Løn // Visma Løn Finans // Visma Outsourcing
10.45 - 11:00 - PAUSE
11:00 - 12:30 - Jura oplæg v/Susan Sloth
12:30 - 13:00 - Grab n' go sandwichVarighed: ½ dags kursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
Kursus.enterprise@visma.com

1. Vælg dato

  • Tidspunkt
    By
    Pris
    Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning