Visma Enterprise Årsmøde 2020 - Online

Igen i år afholder vi årsmøder for vores kunder, men som noget nyt har vi valgt også at tilbyde dem i et online format. Du har mulighed for at deltage, hvis I selv varetager lønnen via Visma Løn.

Vær opmærksom på, at vi allerede har afholdt vores online årsmøde for Visma Løn Finans og der derfor ikke længere er en aktuel afholdelse med dette spor. Hvis du er finanskunde og fortsat er interesseret i årsmødet, så kontakt kursus.enterprise@visma.com.

I første del af programmet sætter vi fokus på din og danske virksomheders nye virkelighed og hverdag med afsæt i den nye ferielov og håndtering af Covid-19 fra et juridisk og praktisk perspektiv. To elementer, der begge har præget og udfordret dagligdagen og håndteringen af de personaleadmistrative opgaver i danske virksomheder. Du får viden, som du kan bruge i din hverdag.

I anden del af programmet kan du deltage i et spor, der passer til den løsning, du har hos Visma. Du kan vælge blandt følgende spor:

  • Spor 1 - Visma Løn: Sporet er for dig som arbejder i Visma Løn til dagligt. Du vil blandt andet få en grundig gennemgang af, hvordan du bedst muligt håndterer årsskiftet. Dette spor kan du finde på det online årsmøde den 10. november og 9. december 2020.

  • Spor 2 - Visma Løn Finans: Hvis I kører løn via Visma Løn Finans, så er dette sporet for dig. Også her vil du blandt andet blive guidet igennem en effektiv og korrekt håndtering af årsskiftet. Dette spor kan du finde på det online årsmøde den 9. november 2020.

Detaljeret program og tidsplan ses nedenfor:

09:00 - 09:15 - Velkomst v/ Customer Success Director Anne Robertsen
09:15 - 10:45 - Jura oplæg v/ jurist Susan Sloth
10.45 - 11:00 - PAUSE
11:00 - 12:30 - Grundig og aktuel vejledning til årsskiftet

Tilmeld dig vores online årsmøde, på en af nedenstående datoer:
Varighed: ½ dags kursus


Har du spørgsmål så kontakt os på

kursus.enterprise@visma.com

1. Vælg dato

  • Tidspunkt
    By
    Pris
    Status

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning