Få styr på virksomhedens ansættelseskontrakter - fysisk

Den 1. juli 2023 trådte en ny ansættelsesbevislov i kraft, og på dette kursus hjælper vi dig med at blive helt klar til at varetage opgaven at udarbejde en juridisk korrekt ansættelseskontrakt.

På kurset gennemgår vi:

 • Hvilke medarbejdere er omfattet af ansættelsesbevisloven 
 • Hvornår skal medarbejderne have udleveret en ansættelseskontrakt
 • Hvilke oplysninger skal som minimum fremgå i en ansættelseskontrakt
 • Øvrig ansættelsesretlig lovgivning, der kan have indflydelse på vilkårene i kontrakten herunder dele af funktionærloven og ferieloven
 • Gennemgang af øvrige ikke-lovregulerede vilkår vi anbefaler også fremgår i ansættelseskontrakten, eksempelvis barns sygdom
 • Gennemgang af nye mindstekrav til, hvilke vilkår medarbejdere må ansættes på
 • Konsekvenser ved overtrædelse af reglerne

Hvad lærer du på kurset?
Du vil inden kursets start modtage et udkast til en ansættelseskontrakt, som du kan tage udgangspunkt i på kurset. Du er dog også meget velkommen til at medbringe den skabelon, du allerede bruger, og blot få den opdateret.

På kurset er der undervejs sat tid af til, at du kan tilpasse kontraktskabelonen til netop din arbejdsplads. Underviserne besvarer også spørgsmål undervejs og hjælper med de konkrete udfordringer, du sidder med. Med en skabelon til en ansættelseskontrakt i hånden, er du godt forberedt, når der skal udarbejdes konkrete ansættelseskontrakter til nye medarbejdere, eller hvis virksomhedens nuværende kontrakter skal revideres. Uanset om du allerede har en skabelon til en ansættelseskontrakt eller ej, går du fra kurset med en skabelon i hånden, der lever op til den nye ansættelsesbevislov, og som du kan bruge, når du skal ansætte nye medarbejdere.

Hvem er kurset til?
Kurset er målrettet til dig, som er HR-medarbejder, bogholder, leder, økonomi- og regnskabsansat, personalerådgiver eller sagsbehandler.

Hvem underviser?
På kurset møder du vores jurister, som er eksperter i ansættelsesret.

Materiale
Du får fremsendt kursusmaterialet.Når du tilmelder dig, accepterer du, at Visma DataLøn og ProLøn A/S behandler dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding.

Visma DataLøn og ProLøn A/S er dataansvarlig for behandling af følgende personoplysninger, når du tilmelder dig vores kurser:

 • Dit navn, e-mail og telefonnummer
 • Hvilken virksomhed du arbejder i (virksomhedsnavn og CVR-nummer)

Vi behandler disse oplysninger for at administrere din deltagelse på kurset.

Tilmelder du dig et webinar, gør vi dig opmærksom på, at du skal indtaste dit navn for at kunne deltage. Det betyder, at andre deltagere i nogle tilfælde vil kunne se dit navn.

Du kan læse meget mere om Visma DataLøn og ProLøns behandling af personoplysninger her.


Bemærk, at alle priser er uden moms. Husk, at kurser er fradragsberettiget.

Varighed: Heldagskursus


Har du spørgsmål så kontakt os på
72279002
kursus@dataloen-proloen.dk

1. Vælg dato

 • Tidspunkt
  By
  Pris
  Status
 • 10. september 2024
  09:00 - 15:00
  HORISONT Hotel & Konference Agro Food Park 10
  8200 Aarhus
  4995,00
  Ledige Pladser

2. Registrer deltager

3. Betaling af faktura

:   
,

4. Bemærkning